preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Podrute"

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 9. 2010.

Ukupno: 188895
KALENDAR
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Završila su školska natjecanja
Autor: Željka Biškup, 13. 2. 2017.

Tijekom protekla dva tjedna učenici naše škole sudjelovali su u školskim natjecanjima iz tehničke kulture, hrvatskog jezika, biologije, povijesti, kemije i vjeronauka.

Čestitamo svim učenicima na postignutim rezultatima, a onima koji nastavljaju s natjecanjima na županijskoj razini želimo puno uspjeha!


U srijedu 1. veljače 2017. godine održano je školsko natjecanje iz tehničke kulture. Učenici naše škole natjecali su se u nekoliko kategorija.

U kategoriji "Maketarstvo i modelarstvo" sudjelovali su učenici petog razreda: Mihael Boltižar, Nikolina Čikan, Tamara Slunjski i Martin Vitez.

U kategoriji "Graditeljstvo" natjecali su se učenici šestih razreda: Luka Benković, Elena Kuzmić, Mihaela Žeger i Patricija Cecelja.

U kategoriji "Obrada materijala" natjecali su se učenici sedmih razreda: Kristina Boltižar, Nina Boltižar, Filip Čiček, Antonija Čikan, Marta Golubić, Lorena Golubić, Ivona Novak, Tina Njegovec, Anamarija Vitez.

U kategoriji "Elektrotehnika" natjecali su se učenici osmih razreda: Tea Bužanić, Nensi Ivančević, Filip Ričko i Matija Lusavec.

U kategoriji "Robotika" natjecale su se dvije učenice osmog razreda - Nensi Ivančević i Tea Bužanić.

U četvrtak 2. veljače 2017. godine održano je školsko natjecanje iz hrvatskog jezika. Natjecale su se Margareta Biškup, Kristina Boltižar, Nina Boltižar, Anamarija Vitez, Valentina Šest, Valentina Ričko, Ana Štaba i Mateja Lusavec - učenice 7. razreda, te Marija Piskač - učenica 8. razreda.

Školsko natjecanje iz biologije održano je u ponedjeljak 6. veljače 2017. godine. Na natjecanju su sudjelovale Margareta Biškup, Kristina Boltižar, Nina Boltižar, Anamarija Vitez, Karla Česi, Leonarda Ričko, Mihaela Mešnjak, Marija Sabolek i Ivana Čikulin - učenice 7. razreda, te Veronika Biškup, Marija Piskač i Dominik Slunjski - učenici 8. razreda.

U utorak 7. veljače 2017. održano je školsko natjecanje iz povijesti. Sudjelovale su Marta Golubić i Dora Papec - učenice 7. razreda, te Karlo Biškup, Veronika Biškup, Tea Bužanioć, Marin Hižar, Marija Piskač i Dominik Slunjski -  učenici 8. razreda.

U srijedu 8. veljače 2017. godine održano je školsko natjecanje iz kemije. Sudjelovale su Karla Česi, Leonarda Ričko, Marija Sabolek i Kristina Boltižar -  učenice 7. razreda, te Magdalena Drčec, Katerina Sambolek i Dominik Slunjski - učenici 8. razreda.

U srijedu 8. veljače 2017. održano je i školsko natjecanje iz vjeronauka na kojem su sudjelovale učenice sedmog razreda (Margareta Biškup, Kristina Boltižar, Marta Golubić i Tina Njegovec) i učenici osmog razreda (Veronika Biškup, Tea Bužanić, Nensi Ivančević i Dominik Slunjski).

Ljestvice konačnog poretka sa svih dosadašnjih natjecanja možete pogledati u privitku.

Još jednom čestitamo svim učenicima i mentorima na postignutim rezultatima!

Učenicima koji nastavljaju s natjecanjima na županijskoj razini želimo puno uspjeha!

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju